الاخت المسلمة المديرة العامة
عدد الرسائل : 1069 العمر : 37 الموقع : في رحاب الله العمل/الترفيه : المديرة العامة المزاج : بخير الحمد لله منتديات ا : تاريخ التسجيل : 18/06/2008
| موضوع: البفتيك المحمر وسر الحفاظ على الطبقه الخارجيه وطريقه التفريز لرمضان بالخطوات المصوره الأربعاء 30 يوليو 2008, 1:12 am | |
| | |
|
طريق الجنه مشرف
عدد الرسائل : 305 العمر : 39 الموقع : مصر ام الدنيــــــا العمل/الترفيه : لا اعمل المزاج : الحمد لله منتديات ا : تاريخ التسجيل : 24/06/2008
| موضوع: رد: البفتيك المحمر وسر الحفاظ على الطبقه الخارجيه وطريقه التفريز لرمضان بالخطوات المصوره الجمعة 29 أغسطس 2008, 3:11 am | |
| تسلم ايديك ياقمر
على المجهود الرائع | |
|
ام المدثر مشرف
عدد الرسائل : 166 العمر : 45 العمل/الترفيه : لا اعمل المزاج : الحمد لله منتديات ا : تاريخ التسجيل : 09/07/2008
| موضوع: رد: البفتيك المحمر وسر الحفاظ على الطبقه الخارجيه وطريقه التفريز لرمضان بالخطوات المصوره الجمعة 29 أغسطس 2008, 3:59 pm | |
| حلوة اوى الطريقة دى عجبتنى قوى وان شاء الله اعملها واشيل فى الفريزر كمان جزاكى الله خيرا ياقمر | |
|
حور العين مشرف عام
عدد الرسائل : 27 العمر : 45 العمل/الترفيه : ربة منزل المزاج : الحمد للـــــه منتديات ا : تاريخ التسجيل : 10/07/2008
| موضوع: رد: البفتيك المحمر وسر الحفاظ على الطبقه الخارجيه وطريقه التفريز لرمضان بالخطوات المصوره السبت 11 أبريل 2009, 4:33 pm | |
| ما شاء الله شكل الطبق يجنن بس عندي اضافي بعد اذنك طبعا القلي يكون في زيت قليلجدا ويفضل في طاسة تيفال وهذا ايضا للحفاظ علي الطبفة الخارجيةملتصقة باللحم وكذلك مع الدجاج | |
|